Aanbieding Curaçao: vind snel de beste deal

Als je ooit naar Curaçao op vakantie wilt, neem je graag een kijkje tussen aanbiedingen voor Curaçao. Vanuit Schiphol Amsterdam ligt het prachtige eiland Curaçao op ongeveer 11 vlieguren afstand. Inderdaad, het is even wat anders dan een zonvakantie naar Spanje, maar toch hoeft een lange vlucht niet altijd te betekenen dat je bakken met geld kwijt bent. Die Curacao vakantie zit er gewoon in voor jou! Er zijn namelijk altijd wel goede aanbiedingen te vinden voor Curaçao. Lees snel verder en vind jouw voordelige aanbieding voor Curaçao.

Locals

Met een aanbieding voor Curaçao kies je voor een van de meest ideale vakantiebestemmingen voor Nederlanders. Omdat het eiland tot de Nederlandse Antillen behoort, en het ‘vroeger’ dus een kolonie van Nederland was, praat iedereen er Nederlands. Dat betekent dat je gewoon met de locals kunt praten en goede tips kunt krijgen voor jouw vakantie. Met locals praten, is ook direct een aanrader. Zij weten je direct te vertellen wat normale tarieven zijn voor bijvoorbeeld het vervoer, de stranden, eten en andere zaken. Daarbij kun je ook vragen naar plaatsjes, barretjes of strandclubs op Curaçao die je echt moet bezoeken, omdat ze zo mooi of gezellig zijn.. Voor een goede Curaçao vakantie raadpleeg je altijd een of meerdere locals.

Regenseizoen

Let trouwens wel op welke aanbieding voor Curaçao je kiest, want het is niet altijd mooi weer op dit tropische eiland! Tussen september en december is het namelijk regenseizoen. Het is dan wel gewoon tropisch warm en zonnig, maar het kan zo zijn dat je op het strand ligt te bakken en er ineens een plensbui over het strand trekt. Als je dit niet erg vindt, is een aanbieding voor Curaçao voor jou misschien juist handig. De aanbiedingen zijn dan uiteraard nóg voordeliger, dus als je die paar keer op een dag een buitje van enkele minuten geen ramp vindt, ben je wel erg voordelig uit met je verre, tropische reisje!

Relaxt, maar geen vaste openbare vervoerstijden

Bedenk voor je vakantie goed dat de sfeer op Curaçao erg relaxt is. Dit betekent ultieme ontspanning voor jou, want jij maakt je op vakantie ook niet graag druk. Houd er echter wel rekening mee dat mensen op Curaçao die aan het werk zijn, ook gewoon relaxt zijn. Zo komt de bus niet gewoon volgens een vaste dienstregeling. Als je een dagje weg gepland hebt of je vlucht moet halen, kies je dus beter niet voor het openbaar vervoer. Tip: huur een auto, zodat je kunt gaan en staan waar je wilt, wanneer je wilt. Wil je zelf niet rijden? Kies dan voor een aanbieding op Curaçao waar het hotel een shuttledienst biedt. Dan kun je heel eenvoudig van het hotel naar de luchthaven reizen, maar ook naar een dichtbij gelegen strandje.

Stranden & muggen

Voor de mooiste stranden van Curaçao kijk je verder dan alleen de bekende, grote stranden waar je ‘entree’ moet betalen. Er zijn tal van kleine strandjes waar je niet hutjemutje ligt en heerlijk kunt ontspannen, zonder dat je daar iets hoeft te betalen!

Verder neem je voor jouw vakantie een muggenwerend middel mee. Zodra de zon ondergaat, komen de muggen op Curacao namelijk tevoorschijn. Ga je ’s avonds over straat? Trek dan ook een vestje of jasje aan, zodat de muggen minder snel op jou af komen. In hotels, appartementen en andere soorten accommodaties zijn meestal wel muggenhorden voor de ramen en deuren, en hangen er veelal ook klamboes over de bedden.

Vind jouw aanbieding Curaçao

Met deze tips en weetjes in je achterhoofd kun je goed zoeken naar een aanbieding voor Curaçao die het best bij jou past. Wil jij op vakantie naar Curaçao? Klik dan eenvoudig op ZonvakantieDeals.nl op deze bestemming en de beste deals komen bovenaan te staan, inclusief last minutes voor Curaçao. Je kunt jouw goedkope zonvakantie ook zoeken via ‘Zoek & Boek’ en daar meer wensen voor je vakantie in Curaçao aangeven