De beste vakantiebestemmingen

Ieder jaar is het weer hetzelfde liedje: op tijd je vakantie boeken is een must om zo hoge prijzen te voorkomen en voor een paar centen op het strand te liggen. Je tijdig inlezen in de vele bestemmingen is dan ook zeker geen overbodige luxe om goed voorbereid je slag te slaan. Er zijn talloze vakantiebestemmingen, waardoor je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Bij ZonvakantieDeals.nl geven we je inside informatie voor de beste vakantiebestemmingen ooit. Waar die liggen? In Spanje! Een zonvakantie naar Spanje is heerlijk traditioneel en heeft voor ieder wat wils.

 

De aantrekkingskracht van Spanje

Spanje is één van de meest populaire vakantiebestemmingen door de jaren heen. Waar landen zoals Turkije en Griekenland regelmatig up en downs vertonen, blijft Spanje in trek bij Nederlanders. En dat is niet voor niets. Spanje is het land waar de zon zorgt voor een goudkleurige gloed op je huid, waar de zee heerlijk warm is en waar je in de nachtelijke uren kunt dansen tot de zon opkomt. Velen kennen de film ‘Costa’ wel, waarin het strand als decor diende. Toch heeft Spanje naast strand nog veel meer te bieden. Denk aan de lekkerste visgerechten, verrukkelijke Sangria en Spaanse ham. De dagelijkse siësta zorgt voor een luilekkermomentje in het land, terwijl de plaatselijke inwoners behoren tot één van de mooiste volken ter wereld. De drie beste vakantiebestemmingen in Spanje hebben we voor je op een rijtje gezet.

 

Ibiza

Ibiza is bij uitstek het vakantieoord voor de elite van Nederland. Dat betekent natuurlijk niet dat je als onbekende Nederlander niet naar dit eiland kunt gaan. Op dit Spaanse eiland draait het eigenlijk maar om één ding: feesten! Een zonvakantie naar Ibiza haalt je binnen met prachtige baaien, een betoverend centrum, gezellige hippiemarkten en natuurlijk een bruisend uitgaansleven. Ibiza is niet alleen voor jongeren en ouderen erg gezellig, ook kinderen kunnen zich vermaken op het eiland. De heerlijke restaurants bieden de lekkerste hapjes en drankjes, en de vele winkels zorgen voor een waar shopwalhalla.

 

Mallorca

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen en onderdeel van Spanje, het land waar dromen uitkomen. Palma de Mallorca is de hoofdstad van het eiland en tevens de grootste stad van Mallorca. Het eiland is erg karakteristiek, met name in de binnenlanden waar je nog authentieke producten vindt en gezellige markten zorgen voor een ware ontdekking. Mallorca is een ideale zon-, zee- en strandbestemming die lekker dicht bij huis ligt. De stranden hebben een goudgele gloed en er zijn volop uitgaansgelegenheden te vinden. Met name jongeren mengen zich in het drukke uitgaansleven, waar het feesten vaak tot in de vroege uurtjes duurt.

 

Mallorca is in de loop der jaren ook bekend geworden om het wandelen. Je kunt op het eiland erg mooi wandelen via de vele routes die er zijn aangegeven. Daarnaast is de bestemming ook erg goed te verkennen met de fiets. Fietsen op Mallorca is heerlijk ontspannend en zeker aan te raden voor wie meer van dit eiland wil zien.

 

Salou

Wederom één van de toppers van Spanje: Salou. De meeste vakantiegangers bezoeken deze gemeente om lekker te kunnen feesten. Salou staat bekend om prachtige stranden en een wild uitgaansleven, waar je de meest hippe en trendy clubs vindt. Salou is dus een ultieme feestbestemming, waar jij kunt genieten van de zon, de zee en het strand.

 

Hoewel Salou een echte feeststad is, zijn er toch veel bezienswaardigheden in Salou. Zo kun je lokale markten bezoeken, waar je Spaanse lekkernijen vindt en leuke souvenirs. Een sprookjesachtig accent vind je bij de fontein van Salou. Salou kent veel waterpretparken en heeft prachtige culturele bezienswaardigheden. Je hoeft je dan ook zeker niet te vervelen in Salou!


  Tags: , , ,