Arke

Bent u op zoek naar een rondreis door Schotland of een verre reis naar de stranden van Curacao? Bij Arke kan het allemaal, ook op het gebied van zonvakanties is Arke één van de grootste aanbieders in Nederland en biedt zonvakanties aan naar 57 verschillende landen. De zonvakanties Arke worden aangeboden met een hoge prijs-kwaliteitsverhouding.

Meer over Arke

Arke is aanbieder van .

Bekijk en vergelijk alle Arke reizen >>

Vervoer naar hotel

10

Accomodatie

10

Reisleiding

10

Prijs/Kwaliteit

10

Totaal Score :


10

4 recensie(s)
Arke is aangesloten bij: :
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Bestemmingen van Arke


Populaire Arke reizenArke ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Arke zijn afkomstig van bezoekers van Zonvakantiedeals.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf in Arke.

Er zijn 3 beoordelingen over Arke geplaatst.


Plaats beoordeling

Vervoer naar hotel

10

Accomodatie

10

Reisleiding

10

Prijs/Kwaliteit

10

Totaal Score :


10

4 recensie(s)

3 Comments » for Arke
 1. Wilma schreef:

  Afgelopen zomer zijn we met Arke naar Spanje gegaan, en wij waren zeer tevreden met Arke. Zo tevreden dat wij dit jaar onze vakantie weer zullen gaan boeken via Arke. Om te beginnen was het vervoer naar het hotel overzichtelijk en vooral goed geregeld, iets wat in het verleden bij andere reisorganisaties ons tegenviel. De reisleiding was vriendelijk en legde alles zeer goed uit, ook waren zij goed te bereiken wanneer nodig was. En ook de accommodatie viel niet tegen en bevatte alles wat Arke ons had beloofd.

  Arke is vanaf nu ons nummer 1 reisbureau en we zullen in de toekomst altijd met Arke boeken.

 2. Stijn van Osch schreef:

  Samen met twee vrienden waren wij van plan om de komende zomer vakantie naar Lloret de Mar te gaan. Na weken lang oriënteren bij verschillende jongerenreisorganisaties, waren we uiteindelijk gestuit op een Arke eigen vervoer vakantie, waar we zelf de vliegtickets erbij hebben geboekt. Hierdoor zijn we uiteindelijk goedkoper uit dan bij andere organisaties en hebben we tevens een hotel ipv een appartement en een vliegreis ipv een busreis.

 3. Max schreef:

  Net op winterzonvakantie geweest naar de Canarische Eilanden samen met mijn vriendin en in 1 woord samengevat was het “PRACHTIG”. Dat ik zo’n goede vakantie heb gehad kwam mede dankzij Arke die tot in de kleinste detail alles perfect had geregeld.


Heb je zelf Arke ervaringen of klachten over Arke?