Prijsvrij

Prijsvrij bestaat al jaren en heeft veelal scherpe aanbiedingen naar jouw favoriete zonvakantiebestemming. Prijsvrij levert vooral goedkope last minutes. Met als motto “Jouw reis voor de beste prijs” doet Prijsvrij.nl er alles aan om dit te kunnen realiseren. Dus een goedkope zonvakantie boek je bij Prijsvrij.nl via ZonvakantieDeals.

Meer over Prijsvrij

Prijsvrij is aanbieder van 1462 reizen.

Bekijk en vergelijk alle Prijsvrij reizen >>

Vervoer naar hotel

10

Accomodatie

10

Reisleiding

10

Prijs/Kwaliteit

10

Totaal Score :


10

6 recensie(s)
Prijsvrij is aangesloten bij: :
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Bestemmingen van Prijsvrij

vanaf €600

vanaf €338

vanaf €668

vanaf €666

vanaf €537

vanaf €290

vanaf €279

vanaf €569

vanaf €518

vanaf €302

vanaf €642

vanaf €375

vanaf €478

vanaf €693

Simbad  

vanaf €576

vanaf €256

vanaf €685


- Hendrik Kraeijmacker

-

Populaire Prijsvrij reizenPrijsvrij ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Prijsvrij zijn afkomstig van bezoekers van Zonvakantiedeals.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf in Prijsvrij.

Er zijn 5 beoordelingen over Prijsvrij geplaatst.


Plaats beoordeling

Vervoer naar hotel

10

Accomodatie

10

Reisleiding

10

Prijs/Kwaliteit

10

Totaal Score :


10

6 recensie(s)

5 Comments » for Prijsvrij
 1. znvkdadmin schreef:

  Met een gemak mijn vakantie geboekt via Prijsvrij voor een heel voordelige prijs. En heb daardoor een goede vakantie had met een goede accommodatie waar alles goed geregeld was.

 2. Marlies Jansen schreef:

  Een zonvakantie geboekt naar Mallorca bij Prijsvrij.nl. Een goede en duidelijk organisatie. Alle informatie ontvangen en is alles was gewoon heel duidelijk. Het hotel waar we in zaten was ook goed en met de reisleiding niet heel veel te maken gehad, maar had je altijd kunnen bellen of op het spreekuur kunnen komen als dat gepland was.

 3. Nina schreef:

  In Juli naar Ibiza geweest. Alles goed geregeld door Prijsvrij.nl. Boeken is super fijn door de vele mogelijkheden. Reispapieren ruim voor vertrek ontvangen en een top vakantie gehad in San Antonio.

 4. Marion Couwijzer schreef:

  Reis geboekt naar Vila Petra in Praia da Oura Portugal. Absoluut niets op aan te merken, wat een top locatie. Prijsvrij zegt geen boekingskosten te rekenen, dat begrijp ik, want je moet meer dan 50% aanbetalen. Wij hebben alleen voor bijboeken van bagage 54,00 pp moesten betalen. Ze niet echt zo goedkoop als ze doen voorkomen. Nogmaals accommodatie was top.

 5. Ohoiwutun schreef:

  Slechte service, onvriendelijk, verhogen na bevestiging zomaar de prijzen niet 1x maar tot wel 3x toe. Bevestigen zelfs een prijsverhoging waar je niet akkoord mee bent gegaan. Wilde iets wijzigen. Prijsvrij deelde mede dat kosten 20 eur zijn. Bij wijzigen blijkt dat deze kosten 221 eur zijn. Dat is dan 10x zo veel. Ze waren (waarschijnlijk voor het gemak) vergeten te zeggen dat luchtvaartmaatschappij en touroperator zelf ook kosten moeten betalen.

  Spreek je ze aan dan zeer onvriendelijk. Nief eens een sorry of vervelend nee alleen maar u bent zelf schuld had u maar! Nog nooit meegemaakt dat een geboekte reis verhoogt wordt, ze laten je zelfs aanbetalen. Normaal als een reis niet meer te boeken is voor aangegeven prijs dan kan die niet meer geboekt worden. Bij prijsvrij kan dat allemaal wel. Volgens hun is dat gebruikelijk! Ik heb al heel wat vakanties geboekt maar prijs verhogen na boeking doet alleen prijsvrij. Pure misleiding.

  Ik houd mijn hart vast en hoop dat op vakantie alles goed gaat want als ik het dan van de service en medewerking van prijsvrij moet hebben dan kunnen we lang wachten en zullen we het vast wel zelf schuld zijn


Heb je zelf Prijsvrij ervaringen of klachten over Prijsvrij?