Zonvakantie in februari

Februari is de maand dat het Carnaval hoogtij viert. Ben je niet zo’n fan van deze vrolijke feeststemming en wil je het liefste alle muziek vermijden? Dan is een goedkope zonvakantie jouw oplossing! In februari is de temperatuur tot het dieptepunt gedaald en loop je in Nederland over straat met een dikke winterjas, een nog dikkere sjaal en een wollen muts tot diep over je oren. Laat die warmte maar komen met een zonvakantie in februari.

 

Een zonvakantie in februari is een mooie overbrugging van het jaar. Wanneer je na de zomer weer terugkomt van je vakantie, moet je doorgaans weer een heel jaar wachten voor je opnieuw het zonnetje bereikt. Door een zonvakantie in februari te boeken, verzeker jij jezelf van een tussentijdse trip én vermijd je de gure wintertaferelen in Nederland.

 

Op zoek naar romantiek

In februari kan het in Nederland sneeuwen als nooit tevoren. Het is eerder koud dan warm. Dit maakt deze maand tot een perfecte maand om lekker te ontsnappen naar een warmer oord. Vier Valentijn met je geliefde op een romantische bestemming waar de zon schijnt en je samen kunt dansen tot in de vroegen ochtenduren. Wij geven je alvast inspiratie voor een romantische bestemming in de maand februari.

 

Een waanzinnige top 3: een zonvakantie naar de Canarische eilanden

Het is lekker dichtbij, redelijk goedkoop én je geniet van warm weer. Wil je een zonvakantie in februari boeken, dan zijn de Canarische eilanden een must. Binnen een paar uur ben je op bestemming en heb je de kou in Nederland achter je gelaten. Op de Canarische eilanden ligt de temperatuur boven de 20 graden en kun je met een beetje geluk hele dagen op het strand liggen. De Canarische eilanden is een hele eilandengroep van 13 verschillende eilanden: wij hebben de beste zonbestemmingen voor je op een rijtje gezet.

 

Fuerteventura

Het eiland met de meeste stranden vind je op Fuerteventura. Het eiland is onwijs populair onder windsurfers, die zich als een vis in het water voelen door de stevige winden die het hele jaar door heersen. Het eiland kent eindeloos lange witte zandstranden en verschillende bijzondere natuurparken. Je kunt goed zien dat Fuerteventura een vulkanische oorsprong heeft: het glooiende landschap biedt volop heuvels en bergen die door lavastromen zijn gevormd. Niet voor niets wordt het eiland ook wel de Caribbean van Europa genoemd.

 

Gran Canaria

Op vakantie naar Gran Canaria? De rotsen komen je tegemoet op Gran Canaria, één van de meest populaire eilanden van de Canarische eilandengroep. Op het midden van het eiland bevindt zich de vulkaan Pico e Las Nieves. Gran Canaria is enorm veelzijdig: waar in het noorden een groene vallei zichtbaar is met een vochtig en vruchtbaar klimaat, vind je in het zuiden vooral hoge temperaturen en droge landschappen. Er valt genoeg te zien en doen op het eiland. Je kunt je vermaken op het strand, waar de zee een aangename temperatuur heeft, ook voor een zonvakantie in februari. Met bekende badplaatsen als Maspalomas en Playa del Ingles hoef jij je in ieder geval niet te vervelen.

 

Lanzarote

Het vuureiland Lanzarote wordt ook wel de vulkanische parel genoemd. Lanzarote is bedekt met gestold lava in allerlei kleuren, waardoor het eiland een adembenemend landschap kent. Op het eiland zijn meer dan 250 vulkanen te vinden die zorgen voor een uniek spektakel. Lanzarote heeft tal van bezienswaardigheden, waardoor je al snel je hotel of appartement verlaat om met tourbussen het eiland te verkennen. Doordat de wegen goed zijn en de afstanden redelijk kort zijn, kun je met de auto makkelijk zelf op pad.

 

Om je zonvakantie in februari zo goedkoop mogelijk te boeken, vergelijk je de beste deals met elkaar. Bij ZonvakantieDeals.nl vind je altijd de mooiste zondeals voor een vakantie in de winter!